ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΕ ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Η πατητή τσιμεντοκονία αποτελεί μία από τις πιο μοντέρνες κατασκευαστικές λύσεις στους χώρους της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης. Οι λιτές γραμμές και η μονολιθική εμφάνισή της συνδυάζουν την παραδοσιακή Μεσογειακή αρχιτεκτονική με τη μοντέρνα μινιμαλιστική αισθητική, χαρίζοντας στον χώρο σας ένα μοναδικό ύφος και μία διαχρονική απλότητα.

Στην πατητή τσιμεντοκονία, πρωταγωνιστής είναι η φαντασία. Το ιδιαίτερο αυτό υλικό μπορεί να εφαρμοστεί με διάφορες τεχνοτροπίες και σε μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, ενώ ανάλογα και με τα υλικά, τα έπιπλα και τα είδη διακόσμησης που θα την συνδυάσετε, μπορείτε να προσδώσετε στο χώρο το προσωπικό σας στυλ.

15

Εφαρμόζεται σε δάπεδα και τοίχους κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, όπως ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες και γυμναστήρια. Εφαρμόζεται και σε δάπεδα με ενδοδαπέδια θέρμανση. Χρησιμοποιείται ακόμη και για τη δημιουργία χτιστών επίπλων, όπως κρεβάτια, σκάλες, πάγκους κουζίνας και για τη διακόσμηση προσόψεων σε τζάκια.Επιπλέον, εφαρμόζεται σε υγρούς χώρους όπως πισίνες, spa και λουτρά, ενώ επιτρέπει τη δημιουργία χτιστών ειδών υγιεινής, όπως μπανιέρες, νιπτήρες και λουτήρες. Δένει αρμονικά με πλήθος φυσικών υλικών, όπως ξύλο, γυαλί ή μέταλλο, ενώ σας επιτρέπει να διαμορφώσετε τον χώρο με το προσωπικό σας στυλ, επιλέγοντας το χρώμα και την τεχνοτροπία που επιθυμείτε. Συνιστά μία ιδανική λύση ανακαίνισης.

Η διαφορά στην πατητή έγκειται στην επιλογή των σωστών υλικών και του έμπειρου μάστορα

Για τη διαμόρφωση φιλόξενων χώρων με ξεχωριστή φυσική ομορφιά, η DecoMax® έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα προϊόντων πατητής τσιμεντοκονίας, που ανταποκρίνεται ακόμα και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές. Σχηματίζει μία τελική λεία επιφάνεια, χωρίς αρμούς και ενώσεις, που διαθέτει αντιχαρακτικές ιδιότητες, υψηλή ανθεκτικότητα και καθαρίζεται εύκολα. Το σύστημα αποτελείται από τα υλικά πατητής τσιμεντοκονίας και από τα βερνίκια που προσφέρουν επιπλέον προστασία και αδιαβροχοποίηση.

Η ρητινούχα ινοπλισμένη εύκαμπτη πατητή τσιμεντοκονία DecoMax® MicroTopping εφαρμόζεται σε τοίχους και δάπεδα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων αλλά και σε οποιαδήποτε εφαρμογή με αυξημένες απαιτήσεις σε ελαστικότητα, όπως γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες, μεταλλικές επιφάνειες και δάπεδα με έντονη κυκλοφορία, λόγω της υψηλής αντοχής της σε συστολοδιαστολές και δονήσεις.

patiti26

Η περαιτέρω προστασία της πατητής τσιμεντοκονίας επιτυγχάνεται εφαρμόζοντας το διάφανο πολυουρεθανικό βερνίκι Decodur Pu Aqua σε mat, gloss ή satin φινίρισμα, ή το υδατοδιαλυτό, διάφανο πολυουρεθανικό βερνίκι δύο συστατικών Decodur Pu Solv σε satin,mat .

Η εφαρμογή της πατητής τσιμεντοκονίας είναι αρκετά απαιτητική και καλό είναι να γίνεται πάντα από ένα έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο για τη δημιουργία ενός άρτιου αισθητικά αποτελέσματος.

Η πατητή εξελίσσεται

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς για μοντέρνα υλικά και θέλοντας πάντα να καινοτομεί, η DecoMax® αναπτύσσει συνεχώς νέα προϊόντα με έμφαση στην υψηλή ποιότητα,  την ανθεκτικότητα και την ευκολία στη χρήση.

ς (6)

Εμπνευστείτε από την αρχιτεκτονική της Μεσογείου και δώστε στο χώρο σας το στυλ που επιθυμείτε με την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων πατητής τσιμεντοκονίας από την DecoMax®! Για περισσότερες ιδέες, εφαρμογές και τεχνοτροπίες, επισκεφτείτε το blog της DecoMax® , ενώ εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα της εταιρίας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.decomax.gr/.