Ξηρά Δόμηση

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο της ξηράς δόμησης και των κατασκευών και διακόσμησης με γυψοσανίδα. Η ξηρά δόμηση είναι ένα ευρέως διαδεδομένο σύγχρονο σύστημα δόμησης προσφέροντας μία νέα οπτική στο σχεδιασμό εσωτερικών και εξωτερικων χώρων, εξασφαλίζοντας απόλυτη αρχιτεκτονική ελευθερία. Αυτό συμβαίνει γιατί αντικαθιστά τα «βαριά» διαχωριστικά και τις οροφές, με υλικά όπως οι δομικές πλάκες (γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες), που είναι και το βασικό συστατικό των συστημάτων ξηράς δόμησης. Τα προϊόντα και τα συστήματα ξηράς δόμησης βρίσκουν εφαρμογές σε κατασκευές με αυξημένες απαιτήσεις ως προς το σχεδιασμό, τις φυσικές ιδιότητες των κτηρίων και την αισθητική καθώς και σε εφαρμογές όπως π.χ. μη φέροντα διαχωριστικά, επενδύσεις, οροφές, δάπεδα, προσόψεις κλπ., κατασκευασμένες από διαφορετικά υλικά, ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε έργου. Η ξηρά δόμηση μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε εσωτερικούς , όσο και εξωτερικούς χώρους όπως:

Κύριος ρόλος για τις δομικές πλάκες είναι η επαρκής αντοχή, η πυροπροστασία και η ηχομόνωση. Οι δομικές πλάκες είναι διαφόρων τύπων και κατασκευάζονται από διαφορετικά υλικά, αναλόγως των απαιτήσεων και ειναι οι εξής:

• Γυψοσανίδες με χάρτινη επένδυση: EN 520, DIN 18180
• Γυψοσανίδες μετά από κατεργασία (διάτρητες γυψοσανίδες, επεξεργασμένες γυψοσανίδες, γυψοσανίδες με λεπτές στρώσεις, π.χ μολύβδου, φύλλου αλουμινίου κλπ): EN 14190, DIN 18180
• Πανέλα γυψοσανίδων / Betoboard, InTherm, MW: EN 13950, DIN 18184
• Γυψοσανίδες με ενισχυμένη επένδυση / Fireboards: EN 15283-1
• Ινοπλισμένες γυψοσανίδες / ινογυψοσανίδες Vidiwall: EN 15283-2
• Τσιμεντοσανίδες Aquapanel: Οδηγίες των κανονισμών, ETA

Εμείς, αναλαμβάνουμε οποιοδήποτε έργο εφαρμογής ξηράς δόμησης μας ανατεθεί, μικρής ή μεγάλης κλίμακας, σε όλη την Ελλάδα! Με υποδομή την πολύχρονη πείρα μας στο χώρο, τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας, την εξειδικευμένη και συνεχώς εκπαιδευόμενη στις νέες τεχνολογίες «ομάδα ανθρώπινου δυναμικού» μας, εγγυόμαστε άρτιο αποτέλεσμα. Με υπευθυνότητα και αξιοπιστία.

Ολοκληρωμένες Τεχνικές Προτάσεις Ξηράς Δόμησης, για:

– Kατασκευές γυψοσανίδας
– Χωρίσματα – διαχωριστικά
– Εσωτερικές & Εξωτερικές τοιχοποιίες – επενδύσεις
– Τοιχοποιίες θερμομόνωσης
– Τοιχοποιίες ακτινοπροστασίας
– Τοιχοποιίες ηλεκτρομαγνητικής προστασίας
– Τοιχοποιίες – επενδύσεις ηχομόνωσης
– Τοιχοποιίες – επενδύσεις πυροπροστασίας
– Επένδυση οροφής
– Οροφές με κρυφό φωτισμό
– Οροφές ορυκτής ίνας
– Πολυεπίπεδες οροφές
– Κατασκευές γύψινης διακόσμησης (πχ. καμπύλες & τρούλοι)
– Ράφια – έπιπλα τηλεόρασης
– Κατασκευές- επενδύσεις τζακιών
– Κρυφοί φωτισμοί