Πατητή τσιμεντοκονία σε πάγκους κουζίνας

Για τους πάγκους της κουζίνας, τα παραδοσιακό υλικά που έρχονται στο μυαλό είναι γρανίτης, μάρμαρο, ή πλακάκι. Εάν εξετάζετε οποιοδήποτε άλλο είδος επιφανειακού υλικού (formica, laminate, κτλ.), μοιάζουν και αυτά περισσότερο σαν γρανίτης, μάρμαρο ή πλακάκι.

imgp2244

Αν όμως κουραστήκατε να βλέπετε την ίδια εμφάνιση σε κάθε κουζίνα και κυρίως στην κουζίνα σας, τότε η πατητή τσιμεντοκονία είναι κατάλληλη για εσάς. Εξάλλου, αν σήμερα θεωρείται η κορυφαία επιλογή αρχιτεκτόνων και σχεδιαστών σε κάθε στυλ κατοικίας και για κάθε χώρο, αυτό σημαίνει κάτι για την αξία του!

dsc_0160

Εκτός από τα φυσικά του πλεονεκτήματα, όπως η ανθεκτικότητα και η ευκολία συντήρησης, η πατητή τσιμεντοκονία έχει επίσης τη δυνατότητα να διαμορφώνεται και να χρωματίζεται σχεδόν σε οποιοδήποτε σχέδιο. Σε αντίθεση με άλλες σκληρές επιφάνειες, δεν περιορίζεται στο σχέδιο και δεν περιορίζεται στα χρώματα. Οι περιορισμοί που ισχύουν για τα υπόλοιπα υλικά, απλά δεν υπάρχουν όταν επιλέξετε την πατητή τσιμεντοκονία.

imgp2249

Η χρήση πατητής τσιμεντοκονίας για τον πάγκο της κουζίνας σας επιτρέπει να σχεδιάζετε  διαφορετικά σχήματα, να δημιουργείτε μεγάλες διαδρομές χωρίς προβλήματα, να μεταβάλλετε το πάχος και να χρησιμοποιείτε πολλά χρώματα. Η προσαρμογή μπορεί να είναι τόσο ακραία όσο χρειάζεται για να ικανοποιήσει τις προτιμήσεις σας. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε λιγότερες μεταβολές στο ήδη υπάρχον σχέδιο και να έχετε ένα πιο οικονομικά αποδοτικό αποτέλεσμα, συνδυάζοντας ένα νέο μοναδικό look για το χώρο σας!