ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

pistopoiisi2

Η εταιρία μας είναι μέλος του ΠΣΕΜ (Πανελλήνιου Συνδέσμου Εταιριών Μόνωσης) που είναι επίσημος φορέας του κλάδου, αναγνωρισμένος ευρωπαϊκά και διεθνώς.

Eπίσης, εφαρμόζουμε Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 90001-2008, που πιστοποιεί τις εργασίες μας. Επιπλέον, διαθέτουμε και πιστοποίηση δεξιοτήτων και επαγγελματικών ικανοτήτων για τις εργασίες μόνωσης, στα πλαίσια του διαπιστευμένου συστήματος της DQS Ελλάς, κατά το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024.

Στη Dapedotexniki εφαρμόζουμε προηγμένες τεχνικές μεθόδους και χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα υλικά, με προτεραιότητα την ποιότητα των εργασιών μας, σε κάθε στάδιο, από την εκκίνηση ως και την ολοκλήρωση. Αναλαμβάνουμε προσωπικά οι ίδιοι, χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων συνεργατών, έργα δόμησης και ανακαίνισης κάθε κλίμακας, για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα. Ο στόχος μας είναι πάντα έργα ποιότητας που αντέχουν στο χρόνο.

Διαφέρουμε γιατί δε σταματάμε ποτέ να θέλουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι! Με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον! Παρακολουθούμε τις διεθνείς εξελίξεις στον κλάδο των εργασιών μας, συμμετέχουμε σε εξειδικευμένα σεμινάρια εφαρμογής τεχνικών και υλικών, αναβαθμίζουμε διαρκώς τις μεθόδους εργασιών μας.  Μελετάμε, ερευνούμε, αξιολογούμε, με προσοχή στην κάθε λεπτομέρειας, για να προτείνουμε τελικά τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις!

pisopoiisi1