Ανανεώστε τώρα τον χώρο σας με χαλαζιακό πέτρωμα

Θέλετε να ανανεώσετε το χώρο σας με κάτι διαφορετικό? Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε την κάλυψη με χαλαζιακό πέτρωμα.

Ιδιαιτέρα αγαπητή λύση στην αρχιτεκτονική και διακόσμηση χώρου, και για τους πελάτες που θέλουν το ομοιόμορφο χρώμα η μοτίβο σε συνδυασμό με ποιότητα και αντοχή, στην αισθητική του χώρου τους.

4Είναι αντιολισθηρή και προσφέρει ευχάριστη φυσική αίσθηση άμμου. Η χαλαζιακή επένδυση σφραγίζεται πλήρως με ειδική ρητίνη δημιουργώντας λεία και κλειστόπορη επιφάνεια που καθαρίζεται εύκολα και δεν δημιουργεί εστίες μικροβίων. Μπορει να τοποθετηθει επάνω σε οποιαδήποτε σταθερή επιφάνεια, σε δάπεδα εσωτερικού χώρου, μπάνια ή πάγκους κουζίνας.

Με το χαλαζία στη σύνθεσή του, το χαλαζιακό πέτρωμα είναι ασυνήθιστα σκληρό και συνεπώς εξαιρετικά ανθεκτικό σε γδαρσίματα, ρωγμές και θαμπάδες. Το χρώμα του μένει αναλλοίωτο στο χρόνο καθώς εμπεριέχεται στο σώμα του υλικού.

Η επιφάνεια του χαλαζιακού πετρώματος είναι μη πορώδης, οπότε τα βακτήρια και η μούχλα δεν μπορούν να παραμείνουν σε αυτή χαρακτηρίζοντας έτσι το υλικό ειδικό για χρήσεις που απαιτούνται συνθήκες υγιεινής.

Η εταιρεία DecoMax®  ώς αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας της κορυφαίας παγκοσμίως εταιρίας στο είδος των χαλαζιακών συστημάτων DPG, προσφέρει σε εσάς ποικιλίες χαλαζιακών πετρωμάτων για τοποθέτηση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς. Διατίθενται σε πολλά χρώματα και ατέλειωτους συνδυασμούς χρωμάτων, καθώς και σε τέσσερις  παραλλαγές κοκομετρίας: 0.2, 2-3, 3-4 και 4-6 mm

Οι εγκαταστάσεις γίνονται από εξουσιοδοτημένο συνεργείο της DecoMax®.