Μόνωση

Η μόνωση αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της σύγχρονης δόμησης και η μελέτη και εφαρμογή της πρέπει να ξεκινούν ήδη από την κατασκευή του κτιρίου. Ωστόσο, σε αρκετές περιπτώσεις σήμερα, οι καταναλωτές αντιμετωπίζουν θέματα που οφείλονται σε ανεπαρκή μελέτη του έργου, στην επιλογή ακατάλληλων υλικών και στην ανειδίκευτη εφαρμογή τους, με αποτέλεσμα σημαντικά προβλήματα υγρασίας και απώλεια θερμικής ενέργειας του κτιρίου. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, όπως έχει αναφερθεί, ότι η χώρα μας καταναλώνει, συνολικά, περισσότερη ενέργεια από ότι όλη η Γερμανία! Ο παράγοντας που καθορίζει την επίτευξη μίας ολοκληρωμένης μόνωσης είναι η μελέτη όλων των παραμέτρων που επηρεάζουν την κάθε περίπτωση έργου, ώστε να εξεταστούν αναλυτικά και να αντιμετωπιστούν εξειδικευμένα. Τέτοιοι παράμετροι είναι, για παράδειγμα, οι ζώνες των κλιματολογικών συνθηκών και άλλοι. Αυτό, απαιτεί διευρυμένη τεχνική γνώση του αντικειμένου της μόνωσης, ποιότητα χρησιμοποιούμενων υλικών και εργασία υψηλών προδιαγραφών. Η άρτια μόνωση αποτελεί επένδυση για το κτίριο και, μακροπρόθεσμα, αποκλείει δαπανηρές επιπλέον εργασίες επισκευών στεγάνωσης. Παράλληλα, εξασφαλίζει οικονομία, έως και 60%, στην κατανάλωση ενέργειας.

H εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της μόνωσης εδώ και 20 χρόνια, εμπειρία που μας επιτρέπει να υλοποιούμε υπεύθυνα και με συνέπεια κάθε έργο μόνωσης, στεγάνωσης, θερμομόνωσης και θερμοπρόσοψης. Η «ομάδα» μας αποτελείται από εμάς και τους άρτια εκπαιδευμένους, μόνιμους συνεργάτες μας, όλοι με την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση που απαιτείται για να αναλαμβάνουμε κάθε είδους έργο, μικρής ή μεγάλης κλίμακας. Από ένα απλό σπίτι μέχρι και μία σύνθετη, οικοδομικά, κατασκευή. Για εμάς, κάθε περίπτωση έργου είναι το ίδιο σημαντική και της αφιερώνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Πριν την τελική, ολοκληρωμένη μας πρόταση, μελετάμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της εκάστοτε οικοδομής, όπως για παράδειγμα την αντοχή του κτιρίου σε φορτία, την προοπτική χρήσης της επιφάνειας, τις τυχόν τεχνικές δυσκολίες εφαρμογής και άλλα, σεβόμαστε τις ανάγκες και τους οικονομικούς πόρους των πελατών μας και λειτουργούμε με στόχο την επιλογή του κατάλληλου κάθε φορά συστήματος μόνωσης για άριστο αποτέλεσμα.

Εργαζόμαστε σύμφωνα με τις οδηγίες και τους κανονισμούς της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας, εφαρμόζουμε πιστοποιημένες διαδικασίες και χρησιμοποιούμε μόνο ελεγχόμενα και πιστοποιημένα υλικά άριστης ποιότητας. Τηρούμε αυστηρά τους τρόπους εφαρμογής που ορίζουν οι κατασκευάστριες εταιρίες των υλικών μας και για τις εργασίες μας διαθέτουμε σύγχρονο, ιδιόκτητο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όπως θερμογραφική κάμερα, πρέσα γεμισμάτων & perlobeton S, υδροβολή υψηλής πιέσεως, μηχανές λείανσης και άλλα. Επιπλέον, εφαρμόζουμε τα πιο σύγχρονα συστήματα, όπως: συστήματα στεγανοποίησης ασφαλτικών μεμβρανών, ρευστά πολυουρεθανικά συστήματα στεγανοποίησης, συστήματα στεγανοποίησης μεμβρανών TPO-PIB-PVC, συστήματα διογκωμένης / εξιλασμένης πολυστερίνης και άλλα, που εγγυώνται απίστευτη αντοχή στο χρόνο και ικανοποιούν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις προδιαγραφών.

Ολοκληρωμένες Τεχνικές Προτάσεις & Λύσεις για:

Στεγανοποίηση:

– Ταρατσών
– Δωμάτων
– Τοιχίων
– Θεμελίων
– Υπογείων Χώρων
– Εξωτερικών Χώρων (βεράντες, μπαλκόνια, αίθριοι χώροι, κήποι)
– Δεξαμενών
– Πισίνας
– Τούνελ
– Γεφυρών

Θερμομόνωση & Θερμοπρόσωψη:

– Ταρατσών
– Δωμάτων
– Τοίχων
– Επιφανειών (εξωτερικών & εσωτερικών)

Δημιουργία

– Στεγανολεκάνων

Κατασκευή

– Πράσινης Ταράτσας

Δείτε σχετικά έργα στο BLOG μας.